Wij staan voor u klaar

frans geurtsFrans Geurts
Frans is alweer de derde generatie in het autobedrijf. Als directeur geeft hij leiding aan een enthousiast team van mensen, ook voor de aan- en verkoop van auto’s kunt u bij hem terecht. Op al uw vragen over de mogelijkheden uw auto te wassen of om bij ons te komen tanken bent u bij Frans aan het goede adres.

chyrielCyriel van Beurden
Cyriel is uw aanspreekpunt voor al uw after sales vragen. Wilt u een afspraak maken voor de werkplaats of onderdelen bestellen dan bent u bij Cyriel aan het juiste adres. Tevens staat hij u ook graag te woord bij aankoop van een andere auto. Een goede eigenschap is dat hij zo goed als ieder klant bij naam kent.

simon van der zandeSimon van der Zande
Simon is onze technische specialist van Škoda en SEAT. Hij na zijn opleiding tot autotechnicus binnen ons bedrijf uitgegroeid tot een uitstekende monteur. Geen probleem is hem te groot.

conny geurtsConny Geurts
Conny is binnen Gecu een onmisbare factor. Zij verzorgt de complete administratie en boekhouding van ons bedrijf. U ziet haar niet veel maar zij zorgt op de achtergrond dat alles gesmeerd loopt.

Autobedrijf Gecu B.V.
Randweg 12
4104 AC CULEMBORG
T: 0345-513650
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.