Strijd tegen kanker

Wij van Gecu B.V. ondersteunen graag de strijd tegen kanker. Wij doen dit door regelmatig actie's te houden waarvan wij een deel overmaken aan de stichting Alpe d'Huzes.

Ad6_logo_grootKanker is geen keuze, het overkomt je. Voor hen die enige kans willen maken om deze ziekte te overleven is opgeven geen optie.


Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker, bijna iedereen maakt van dichtbij mee hoe levens drastisch beïnvloed en verwoest worden. De stichting Alpe d-Huzes heeft als eerste doel om kanker van dodelijke ziekte om te zetten in een chronische ziekte. Om dit doel te bereiken is er geld nodig, veel geld, om meer onderzoek te kunnen doen.

Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsenwaarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d'Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het de afgelopen jaren al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten.

Maar Alpe d'HuZes is nog veel meer dan dat!

Alpe d'HuZes en haar Missie

Alpe d'HuZes zet zich ervoor in dat de strijd tegen kanker uiteindelijk wordt gewonnen. Dat kanker niet meer als een dodelijke ziekte, maar als een chronische ziekte kan worden gezien. Hier kun je alles lezen over de visie en missie van Alpe d'HuZes.

Alpe d'HuZes en haar Anti-strijkstokbeleid

Alpe d'HuZes hanteert een strikt anti-strijkstok beleid. Alleen daardoor kunnen we garanderen dat 100 % van het ingezamelde geld ook daadwerkelijk ten goede komt aan het onderzoek naar de bestrijding en preventie van kanker.

Alpe d'HuZes en haar Onderzoeksfonds

Onderzoek naar kanker en implementatie van de resultaten is het hoogste doel van de stichting Alpe d'HuZes. Al het geld gaat daarom naar het eigen onderzoeksfonds van Alpe d'Huzes.

Autobedrijf Gecu B.V.
Randweg 12
4104 AC CULEMBORG
T: 0345-513650
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.