Tankactie

Tank & Win!

tankactie gecu19

Win 2 kaartjes voor Juf Roos twv €. 39,00

We geven 3 x 2 kaartjes weg

Uw naam is handig

Wij missen een email adres

Een beller is sneller

Wat is het ticketnummer? Zie je afbeelding

Hoeveel heeft u getanked?

Vul de gegevens van de tankbon in en wie weet ben jij de winnaar van 2 kaartjes van de voorstelling van Juf Roos

Op 20 oktober om 10.00 uur Bij DS Party- en eventcenter in Culemborg.

www.dspartyeneventcenter.nl/20-oktober-juf-roos

Meedoen kan t/m 11 oktober, de winnaar wordt 12 oktober bekend gemaakt

Juf Roos

Juf Roos is dé tv- en Youtube hit onder de jongste kinderen onder ons. Nu krijgt iedereen de kans om Juf Roos in het echt te ontmoeten!

In dit oer-Hollandse YouTube-programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten. En nu komen Juf Roos en Gijs voor het eerst naar Culemborg toe voor een doldwaas avontuur!!

Waar gaat Juf Roos over?

Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Twee emmertjes water halen, hop paardje hop en ik zag twee beren broodjes smeren; echte Hollandse kinderliedjes voor kleine en grote mensen. Juf Roos krijgt iedere dag bezoek van haar buurjongen Gijs. Samen nemen ze je mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen.

Juf Roos is vrolijk, vindingrijk en kan prachtig zingen. Gijs is de buurjongen van Juf Roos, hij is grappig en een beetje onhandig. Verkleden vindt hij het leukste dat er is. Samen beleven ze iedere aflevering een nieuw avontuur. Ben jij ook zo nieuwsgierig, ga dan maar lekker zitten voor een mooi verhaal van Juf Roos.

juf roos